Allmän Information

Nyttiga Länkar

Bästsäljare

Nyheter

Hemlarm

Effektiva trådlösa larm med GSM

Hemlarm hittar ni hos Larmhem i många olika larm och paketlösningar helt utan månadsavgifter med eller utan IP kamera. En del larm är mer avancerade än andra men är gemensamt väldigt lätta att hantera. Med ett larm installerat i hemmet kan du känna dig tryggare och s...

Effektiva trådlösa larm med GSM

Hemlarm hittar ni hos Larmhem i många olika larm och paketlösningar helt utan månadsavgifter med eller utan IP kamera. En del larm är mer avancerade än andra men är gemensamt väldigt lätta att hantera. Med ett larm installerat i hemmet kan du känna dig tryggare och snabbt bli meddelad i fall ett inbrott eller en brand skulle uppstå. Man kan välja och installera ett hemlarm som är trådlöst eller som är trådbunden. Merparten utav våra trådlösa larmsystem är baserat på gsm och benämns även som gsm larm. Att installera ett gsm larm gör att du snabbt får sms och blir uppringd av larmsystemet.

Trådlöst eller Trådbundet larm?

Trådlösa larm

Ett trådlöst larm kännetecknas oftast med enkelheten och att man slipper kabeldragningar till respektive detektor.Fördelen med ett trådlöst larmsystem är att man enkelt kan uppgradera och utöka sitt larmpaket. Vad som oftast är standard i våra trådlösa larmpaket är att larmen har en inbyggd gsm modul, för SMS och uppringning. Men även smarta larm appar där du enkelt styr och manövrerar din larmcentral.

Trådbundna larm

Ett trådbundet larm kännetecknas oftast med att man måste dra kabel till varje enhet/detektor. Nackdelen är att det oftast är ett tidskrävande arbete som kostar en hel del om man anlitar en larmfirma. Fördelen är att med ett trådbundet larmsystem är det mycket svårare att störa ut dom installerade sensorerna. Till trådbundna larm finns även expansionskort i fall man vill ansluta sitt larm till gsm nätet.

Larm med kamera

Det är en fördel att installera ett larm i ditt hem med kamera. I våra larm med kameror kan du identifiera inbrottstjuven, eller upptäcka en brand i tid. Till våra hemlarm där högupplöst HD kamera ingår, får du fulll kontroll på larmet till villan, hemmet, företaget, stugan, mm. Samtliga högupplösta kameror levereras komplett med mini UPS för att din kamera till larmet ska fungera även vid strömavbrott.

Mer

Hemlarm 

Där är 303 produkter.

Underkategorier

 • Trådlöst Larm

  Fördelar med ett trådlöst villalarm

  Med ett trådlöst larm blir installationen lätt och flexibiliteten större där man enkelt kan ändra placeringen av dom trådlösa larmtillbehören. Trådlösa larmsystem har blivit mer och mer populärt som hemlarm och funktionerna har ökat. Genom att använda trådlöst larm kan du exempelvis enklelt montera en trådlös utomhussiren utan krånglig kabeldragning. Hos oss på Larmhem hittar ni många olika trådlösa hemlarm och villalarm stora som små. Dom flesta larmen använder sig av GSM vilket gör det möjligt att få SMS eller bli uppringd vid inbrott eller brand.

 • Trådbundet Larm

  Trådbundna larm är larmsystem där man drar tråd till samtliga trådbundna larmtillbehör. Med ett trådbundet larm försvårar man förbikoppling eller sabotage från inbrottsjuven då det ej går att störa ut dom trådbunda larmtillbehören. Vi erbjuder olika larmpaket som passar alltifrån villan, företaget eller butiken.ndna larm är larmsystem där man drar tråd till samtliga trådbundna larmtillbehör. Med ett trådbundet larm försvårar man förbikoppling eller sabotage från inbrottsjuven då det ej går att störa ut dom trådbunda larmtillbehören. Vi erbjuder olika larmpaket som passar alltifrån villan, företaget eller butiken.

 • Larm tillbehör

  Här hittar ni alla våra trådlösa och trådbundna larmtillbehör. Men våra tillbehör kan du uppgradera ert befintliga larmsystem med exempelvis fler rörelsedetektorer, larmsirener, magnetbrytare m.fl. Nu kan ni enkelt i vänster kolumnen filtrera larm tillbehören för respektive larmsystem / larmcentral. Om du är osäker på vilket larm tillbehör som passar just ditt larmsystem ber vi dig vänligen ta kontakt.

 • Övriga larmsystem
 • Hybrida Larmsystem

  Hybrida larmsystem som PC1616 och Powerseries Neo är larmsystem som fungerar både som trådlöst och trådbundet larm. I denna kategorin hittar ni professionella hemlarm med högsäkerhet som passar både för privat bruk men även till företag och exklusiva bostäder där funktion, säkerhet och kvalité har hög prioritering.

  Larmtillbehör för ditt hybridlarm

  Du kan alltid uppgradera PC1616 eller Powerseries Neo larmsystem med flera larmtillbehör. Vi har ett brett utbud med tillbehör som gsm modul, trådlösa rörelsedetektorer, brandvarnare, knappsatser mm. För att köpa tillbehör till larmsystemet hittar ni detta under respektive larmsystem. Om ni är osäkra ber vi er ta kontakt med oss.

per sida
Showing 1 - 12 of 303 items
Showing 1 - 12 of 303 items