Fristående larm är trådlösa larmsystem som enbart har för avsikt att avskräcka inbrottstjuven. Larmsystemet avskräcker med ett kraftfullt ljud och påkallar uppmärksamhet. Men fristående larm får man inte sms eller blir uppringd vid larm, utan tjuter och avskräcker enbart inbrottstjuven. Fristående larm är i...

Fristående larm är trådlösa larmsystem som enbart har för avsikt att avskräcka inbrottstjuven. Larmsystemet avskräcker med ett kraftfullt ljud och påkallar uppmärksamhet. Men fristående larm får man inte sms eller blir uppringd vid larm, utan tjuter och avskräcker enbart inbrottstjuven. Fristående larm är idealiskt om man vill säkra upp garaget, boden, containrar, arbetsbodar, friggebodar mm. Fristående larm är perfekt för dig som enbart är ute efter ett larm med ljud och ljus utan GSM.

Det finns två varianter av fristående larmpaket:

Med Solcell: Larmpaketen som innehåller en Trådlös utomhussiren med solcell kräver ingen strömmatning från adapter överhuvudtaget. Sirenen som även fungerar som larmcentral drivs nämligen helt av solceller som laddar upp det inbyggda batteriet.

Utan Solcell: Larmpaketen som innehåller en Trådlös utomhussiren med blixt 120dB kräver konstant matning av 12v för att fungera, men har ett inbyggt backupbatteri om strömmen skulle gå. Batterikapaciteten på backupbatteriet håller i ca 15timmar.

Mer

Fristående Larm

underkategorier