Leveransinformation

Så här fungerar det

  1. När vi mottagit er beställning behandlas den omgående om beställningen gjorts en vardag.
  2. Om ni valt att programmering av ert larmpaket eller kamerasystem görs detta nästkommande vardag om inte ordern inkommit före kl 10:00 en vardag.
  3. Alla beställningar inkomma före kl 12:00 skickas samma dag. Förutsatt att den gjordes en vardag.
  4. Vi packar och skickar er beställning. Ett leveransbesked med kollinummer kommer att skickas till vald e-post/mobilnummer.
  5. På mina sidor kan ni även se aktuell status för er beställning.

Om ni har frågor eller vill göra ändringar i er beställning är det viktigt att ni så snabbt så möjligt tar kontakt med oss.

Viktig Information angående programmering av larm!

Har ni valt att få ert larmpaket färdigprogrammerat kommer vi innan vi påbörjar programmeringen ta kontakt med dig. Detta för att stämma av så att programmeringen blir så som ni önskar.

  • En programmeringsmall kommer att skickas till din e-post som vi kommer ber dig att fylla ut.
  • När vi sedan sammanställt hur ert larmsystem ska programmeras skickar vi ut en kopia på programmeringslistan till er via e-post.

Leverans

Order mottagna före klockan 12.00 avseende lagerhållna produkter expedieras som regel samma dag. International Trading anlitar DHL & UPS och i förekommande fall budfirmor för leverans. Vår vision är att du ska mottagit dina beställda varor inom 48timmar efter lagd beställning. Alla ordrar som görs får ett kollinummer via sms, e-post, brev eller står under mitt konto om du har upprättat ett sådant.

Fraktkostnad

Vi har en fast fraktkostnad på 99sek. Beställer du för över 3000sek får du fri frakt. Fraktkostnader för leverans till utlandet (se nedan) tillkommer det 100sek i fraktkostnad.

Leverans till Utlandet

Vi erbjuder leverans till Norge, Danmark, Finland, Färöarna samt Åland. Ert paket skickas på billigaste möjliga sätt. En extra fraktkostnad på 100sek tillkommer oavsett orderstorlek.

Leveransmöjligheter

Som företag eller privatperson har ni nu möjligheten att välja vilket fraktbolag som skall användas i samband mer er beställning. Vi erbjuder följande: Posten, DHL, Schenker. Detta har vi nu gjort möjlig efter önskemål från våra kunder.

Privatpersoner

Till privatpersoner skickas ditt paket till närmaste DHL Service Point ombud, eller med UPS till beställningsadressen. Önskar du i ställer leverans via Posten AB meddelar du oss detta via kommentarsfältet i kassan innan du lägger din/er order. Skulle du råka glömma detta ta då snabbt med kundtjänst som korrigerar detta omg.

Företagskunder

Till företag levereras godset direkt till leveransadressen. Om företagets leveransadress är en postbox eller har ett boxpostnummer levereras varan med postpaket till postens utlämningsställe, utkörning ingår ej i denna tjänst. DHL gör normalt ett försök att köra ut godset, utkörning sker då mellan 8:00 och 16:00 vardagar, finns ingen på plats levereras godset till närmsta DHL center för avhämtning om kollit väger under 20Kg. Ny utkörning kan beställas via DHLs  Kundtjänst 0771-345 345.