Betalningsinformation

VIKTIG INFORMATION (2015-08-26): Om du/ni avser göra köp som överstiger 15000kr kommer krediten nekas i KASSAN. Detta för att minimera falskbeställningar/bedrägeriförsök. För att vi ska kunna behandla kreditköp som faktura/delbetalningsköp överstigande 15000sek gör vi detta manuellt. Ni måste då ringa in er order till oss! Hoppas ni har överseende med detta.

Faktura
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer i kassan. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Larmhem.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Om betalning inte är fullgjord senast på fakturans förfallodag debiteras förseningsersättning (näringsidkare) samt kostnader för betalningspåminnelse och inkasso enligt lag. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

Kan ni dela upp er faktura?
Självklart kan ni det! På de flesta fakturor från SveaWebPay finns ett lägsta belopp att betala. Observera att betalningen måste vara SveaWebPay tillhanda senast på förfallodagen för att delbetalningen ska vara giltig. Du kommer därefter få en kontoavi skickad till dig i mitten på varje månad tills hela beloppet är slutbetalt.

Kan man flytta fram förfallodatumet på en faktura?

Du kan kontakta SveaWebPay om du vill flytta fram förfallodatum på din faktura under förutsättning att fakturan inte är förfallen. Förfallodatum kan som längst flyttas fram 10 dagar. Det gäller dock inte på kontoavi/fakturor.

Faktura exempelbild med Sveawebpay

Delbetalning

Vid betalning via delbetalning samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla på delbetalning måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer i kassan. Förutsättning för att få handla på delbetalning är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Larmhem.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. 

Svea Ekonomi AB kan erbjuda både långa och korta avbetalningstider och deras standardupplägg är följande:

3 månader ränte- och amorteringsfritt.
6 och 12 månader räntefritt. ( 195kr i uppläggningsavgift samt 29kr i aviavgift )
Upp till 120 månaders räntebärande delbetalning (WebPay-konto). Kostnad för betalmetoden är 195kr i uppläggningsavgift samt 29kr i aviavgift )


delbetala exempelbild med Sveawebpay

Om du vill veta mer om Svea Ekonomi ABs olika betalningssätt kan du läsa mer på deras hemsida: SveaWebpay - Vanliga Frågor

Postförskott

Med postförskott skickar vi dina varor och du betalar när du hämtar ut eller motar ditt paket. Kostnad för detta alternativ är 79sek.Om paketet ska skickas utomlands som Norge, Danmark, Finland mm skickas det med DHL och betalsättet heter Cash On Delivery (COD) och kostar 89sek. 

PayPal

Med Paypal kan du betala med ett anslutet betalkort hos PayPal. Har du även pengar på ditt PayPal konto kan du använda detta som betalmedel.

Förskottsbetalning

Vid förskottsbetalning skickas det ett e-postmeddelande till dig där vårt bankgironummer framgår. När vi mottagit full betalning påbörjar vi behandla din order. När en förskottsbetalning görs är det viktigt att ni anger ert namn/ordernummer som betalningsreferens.

Swishbetalning

Nu kan du enkelt Swisha din betalning till oss. Vårt Swishnummer är 123 148 48 72. Ange alltid ditt referensnummer när du gör en Swishbetalning.