Hemlarm Paket 2 Multizon med GSM

2 895 kr

I lager

LH-GSM700P2

Ett prisvärt trådlöst larmpaket med GSM, där du får ett trådlöst larm fullt med smarta funktioner som skalskydd, larmapp för iPhone och Android smartphone, enskilt tidsinställda zoner, sms meddelande, uppringning, avlyssning, sms vid strömavbrott m.fl. Med appen till GSM 700 får du större valfrihet och fungerar för både Android och Iphone smartphone. Läs mer om larmappen här.

Tillgängliga alternativ

Nedanför kan du enkelt ändra och uppgradera ditt paket. Om valmöjligheten inte skulle passa ert behov kan ni
kontakta oss för en skräddarsydd lösning.

Nedanför kan du enkelt ändra och uppgradera ditt paket. Om valmöjligheten inte skulle passa ert behov kan ni
kontakta oss för en skräddarsydd lösning.

Relaterade produkter

Product Options
Byt ut Rörelsedetektorn mot

Välj vad du vill byta rörelsedetektorn mot.

Byt ut Brandvarnaren mot

Välj vad du vill byta brandvarnare mot.

Byt ut Magnetsensorn mot

Välj vad du vill byta magnetbrytaren mot.

Uppgradera med

Här kan du byta eller uppgradera larmpaketet med en annan larmsiren.

EasyWay Programmering

Här kan du välja om vi ska färdigprogrammera ert larm. Läs mer här

Anslut larmpaket till Falck Larmcentral

Godkänt för uppkoppling till Falcks Larmcentral för 80kr/mån.Läs mer

Uppgradera med HD IP Kamera

IP Kamera som kan kommunicera med våra trådlösa larmtillbehör. Se kameran här

Ett prisvärt trådlöst larmpaket med GSM, där du får ett trådlöst larm fullt med smarta funktioner som skalskydd, larmapp för iPhone och Android smartphone, enskilt tidsinställda zoner, sms meddelande, uppringning, avlyssning, sms vid strömavbrott m.fl. Med appen till GSM 700 får du större valfrihet och fungerar för både Android och Iphone smartphone. Läs mer om larmappen här.

Med nya innovativa funktioner som GSM H700 larmsystem nu uppgraderats till, får du full kontroll i hemmet, villan, butiken, stugan och installerar enkelt upp detta trådlösa larm systemet. Larmpaketet ger dig ett bra skydd mot inbrott, brand och överfall. Hemlarm Paket 2 Multizon med GSM lämpar sig väl som hemlarm till den mindre bostaden, butiken eller stugan.

• 1st Larmcentral GSM700 med GSM

• 2st Trådlösa Rörelsedetektorer (Långdistans med 2-vägs kommunikation)

• 3st Trådlösa Magnetbrytare ( Långdistans med 2-vägs kommunikation )

• 2st Trådlösa Fjärrkontroller

• 1st Trådlös Rök- & Värme detektor

• 1st Trådbunden Siren (115dB)

• 2st RFID/Larmbricka/Tag

• 1st Adapter 12v

• 1st Användarmanual

• 4st Larmdekaler 80x80mm

* Batterier ingår alltid till samtliga trådlösa tillbehör i larmpaketen.


Egenskaper och Funktioner:

 Smart manövrering av larmsystemet

Med detta hemlarm har du möjligheten att fjärrstyra alla funktioner på larmsystemet vilket underlättar användningen och smidigheten till vardags. Till detta larmpaket kan du larma på, larma av, panikutlösa samt skalskydda/hemmatillkoppla hemmet via medföljande fjärrkontroller eller genom appen. Vill man även manövrera på och av larmning via en trådlös knappsats kan man köpa till denna under kategorin trådlösa larmtillbehör.

Sms och uppringning via gsm vid larm

 SMS och Uppringning

När inbrott, brand eller överfall inträffar, skickar larmsystemet via gsm nätet i väg Sms till samtliga mottagare ( maximalt 5st ). När larmenheten påbörjar skicka Sms ringer den samtidigt upp den första inlagda larmmottagaren i larmcentralen ( maximalt 5st ). Om första mottagaren inte svarar på inkommande samtal i från larmcentralen, börjar den omgående att ringa upp nästa nummer i din larmmottagarlista o.s.v. Sms skickas även om det skulle bli strömavbrott i huset, villan eller stugan. Skulle strömmen komma tillbaka får mottagarna ett nytt Sms och att strömmen är tillbaka.

Funktioner i larmappen till GSM700

Smart Larm app för Android & iPhone

Med larmappen som finns tillgänglig för gratis nedladdning för Android och iPhones, kan man utföra många inställningar för larmsystemet, men även skicka direkta kommandon till larmcentralen med svar tillbaka bekräftelse från larmcentralen om att ändringen utförts med lyckat resultat. En annan ny och smart funktion, är att man måste logga in på appen med ett lösenord. Det innebär högre säkerhet och andra kan inte kan ändra på dina inställningar för ditt hemlarm. Exempelvis om din telefon skulle bli stulen eller borttappad.Tänk på att många andra GSM larm på marknaden ej stödjer denna viktiga säkerhetsfunktion! Läs mer om larmappen här.

• Larm på.

• Larm av.

• Skallarma (Hemmatillkoppling).

• Systemkontroll.

• Ändra och se inlagda telefonmottagare för SMS och Uppringning.

• Ändra och se inlagt Lösenord för larmenheten.

• Ändra och se inlagt för inloggningen till larmappen.

• Ändra och se systemets tid (Klockan)

Röstmeddelande uppspelning

• Ändra och se tiden hur länge sirenen ska tjuta

Ändra och se utpasseringstid innan ditt hemlarm aktiveras.

Ändra och se inpasseringstid innan ditt hemlarm aktiveras.

Språkinställningar

Ändra och se aktuella SMS meddelande texter för larmets trådbundna enheter.

Ändra och se aktuella SMS meddelande texter för larmets trådlösa enheter.

Ändra högtalarvolymen i larmcentralen

Fjärröppning av reläutgång, för att exempelvis tända en lampa, strålkastare mm.

Fjärrstängning av reläutgång, för att exempelvis släcka en lampa, strålkastare mm.

Trådlöst larm med trådlösa larmtillbehör

Trådlöst Larm

Detta larmpaketet är ett trådlöst larm, där dom trådlösa tillbehören direkt skickar en trådlöst signal till larmcentralen vid detektering/triggning. Den trådlösa räckvidden på larmtillbehören i larmpaketet är generellt 100m-150m vid fri sikt. Dom trådlösa fjärrkontrollerna har en trådlös räckvidd på ca50m. Skulle man behöva förlänga den trådlösa räckvidden kan man komplettera larmsystemet med en Signalförstärkare som finns under våra tillbehör.

Trådlöst larm med trådlösa larmtillbehör

Bygg ut med fler trådlösa larmtillbehör

Till detta larmsystemet letar vi alltid efter nya spännande och smarta larmtillbehör, som ger dig fler utbyggnadsmöjligheter och användningsområden. Till detta larmpaketet hittar ni över 30st trådlösa larmtillbehör. Samtliga trådlösa tillbehör hittar ni här .

Trådlöst larm med trådlösa larmtillbehör

SMS Möjligheter

Med detta larmsystem kan du fjärrstyra larmet via sms kommandon.

Du kan göra följande:

Larma PÅ.

Larma Av.

Skalskydda/Hemmatillkoppla.

Slå av och på reläutgången (Exempelvis tända och släcka en lampa).

• Panikutlösa larmsystemet.

Trådlöst larm med trådlösa larmtillbehör

Funktioner vid inringning

Om du ringer upp larmsystemet och anger din behörighetskod, kan du utföra följande operationer:

• Starta avlyssning och hör vad som sägs eller sker i bakgrunden.

Prata med perser som är i närheten av larmcentralen. (Via inbyggd högtalare i larmcentralen).

Slå till larmsystemet.

Slå av larmsystemet.

Gsm-larm-med-simkort

Simkort i larmenheten

För att hemlarmet skal fungera fullt ut, krävs det att ett fungerande simkort sätts in i larmcentralen. Om inget simkort placeras i larmcentralen, kommer larmet endast fungera som ett påplats larm. Dvs att larmcentralen kommer tjuta mm, men du kommer inte bli uppringd, få SMS, eller ha möjligheten att styra larmsystemet via larm appen.

Till larmcentralen går det bra att använda kontaktkort som abonnemang. Vid användning av kontaktkort bör man tänka på att hålla koll på aktuellt saldo, samt förnya kortet årligen genom att fylla på sitt saldo. I annat fall kommer operatören att spärra numret då det anses som borttappat/inaktivt kontantkort.

Om du har för avsikt att använda en utländsk operatör fungerar det alldeles utmärkt. Larmcentralen använder sig av normalstorlek på simkorten och det går ej att använda nano, eller mikrokort. I så fall krävs det en simkorts adapter.

2-vägs kommunikation

 Larmmeddelande

Larmcentralen har en inbyggd funktion där man kan spela in ett 12sek långt meddelande som spelas upp till samtliga larmmottagare om larmcentralen triggas av exempelvis inbrott, brand eller överfall.

Larm och Sms vid strömavbrott

SMS vid Strömavbrott

Om larmcentralen skulle förlora huvudströmmen skickas ett SMS meddelande till samtliga inlagda SMS kontakter. Även när strömmen kommit tillbaka kommer larmcentralen omgående att skicka SMS meddelande till samtliga inlagda SMS kontakter om att strömmen är återställd.

Larm och Sms vid strömavbrott

Backup Batteri

Larmcentralen har ett inbyggt backup batteri som förser huvudcentralen med ström i upptill 15timmar om huvudcentralen skulle förlora huvudströmmen. Batteriet underhållsladdas hela tiden och har alltid 100% batterikapacitet vid strömavbrott.

Låg batteri övervakning på larmtillbehören

Övervakning av lågt batteri

Larmcentralen har 2vägs kommunikation mellan dom trådlösa 2-vägs magnet och rörelsedetektorerna. Det innebär att batterispänningen med jämna mellanrum övervakas av GSM-H700 centralen. Om batterinivån skulle understiga 15% i återstående batterikapacitet, kommer larmcentralen att meddela detta via SMS. I smset ser du vilken zon/zonnamn som har lågt batteri.

SMS

Föräldrakontroll

Med föräldrakontroll har du möjligheten att ställa in vilka 10st larmbrickor som anslutas till föräldrakontrollen. När barnet, hantverkaren eller den anställde larmar av larmsystemet, skickas ett Sms till om att hemlarmet är av larmat.

Hemlarm med touchscreen på larmenheten

Touchscreen Panel

På larmcentralens front finns det Touchscreen panel och en beröringsfri proxy läsare för larmbrickan/RFID taggen.

 SMS Meddelanden

Med GSM 700 larmcentral skickar SMS vid följande händelser: Inbrott, Brand, Överfall, Strömavbrott, och som svar tillbaka (Bekräftelse) i fall du skickat ett kommando via SMS eller genom appen. Även skickar larmcentralen SMS tillbaka till dig om du ändrat en inställning.

Skalskydda ditt larm med detta larmsystem

 Skalskydda & Hemmatillkoppla

Med detta hemlarm kan du enkelt skalskydda eller hemmatillkoppla larmsystemet. Skalskyddet innebär att du själv kan välja vilka zoner som ska vara aktiva när du exempelvis sover i villan. Normalt brukar man välja att inaktivera rörelsedetektering, men ha fullt larm på dom trådlösa magnetbrytarna.

brandlarm-med-24timmars-larm-och-övervakning

 Skydd mot Brand

Med där här trådlösa larmpaketet är du väl skyddad 24-timmar om dygnet mot en eventuell brand. Brandvarnaren som medföljer är trådlös och har även en inbyggd siren på 85dB. När den trådlösa brandvarnaren upptäcker en brand aktiveras hela larmsystemet, där sirenen i larmcentralen även går igång. Samtliga inlagda mottagare kommer även bli varslade via SMS och uppringning om att en brand uppstått.

Panikutlös larmet vid rån eller överfall

 Panikutlösa Larmsystemet

Om du skulle råka ut för ett överfall eller paniksituation kan du snabbt utlösa larmsystemet via dom medföljande trådlösa fjärrkontrollerna. Samtliga inlagda mottagare kommer även bli varslade via SMS och uppringning om att en paniksituation uppstått.

GSM Övervakning av gsm nätet

Inbyggd GSM Förstärkare

Larmcentralen har en inbyggd gsm förstärkare för bästa möjliga täckning i dom mest krävande områdena. På larmcentralens finns även en grön LED indikator som visar att GSM nätets status är ok.

Inga månadskostnader vid köpa av larm från oss

 Inga Månadskostnader

Det tillkommer självklart inga extra kostnader eller månadsavgifter vid köp av detta trådlösa hemlarm. Utan alla produkter på Larmhem.se är helt abonnemangsfria där du äger ditt larm direkt vid köptillfället.

Programeringstjänst-av-larmsystem EasyWay Programmeringstjänst

EasyWay är en programmeringstjänst där vi färdigprogrammerar ditt larm enligt dina önskemål. Med EasyWay programmeringstjänst sparar du tid och behöver endast montera upp tillbehören och ditt hemlarm är redo att användas. Om du köper till EasyWay tjänsten kommer vi ta kontakt med dig om hur du vill att vi ska programmera ditt larmpaket. Du köper enkelt till denna tjänsten genom att lägga till den i rullistan ovan.

Med EasyWay ingår det följande:

• Vi lär in och programmerar in era samtliga larmtillbehör.
• Namnger/döper varje zon efter dina önskemål.
• Ställer in eventuellt skalskydd
• Ställer in Ut och Inpasseringstiden
• Lägger in samtliga larmmottagare för SMS och Uppringning.
• Funktionstestar och kontrollerar att allt fungerar som det ska.

Trådlöst Ja
Trådbunden Delvis ( 2sektioner )
Antal Trådlösa Zoner 99st
Antal Trådbunda Zoner 2st
Radiofrekvens 433Mhz
Temperaturområde -20℃-60℃
Husdjursanpassad Ändra själv i "Tillgängliga Valmöjligheter"
Produkttyp Trådlöst Larmpaket
Strömkälla DC 12V
Kommunikationssätt GSM/GPRS ( Kräver 1st SIM kort med eller utan abonnemang )
GSM - SMS & Uppringnings Larm Ja
IP-klass IP45
Siren Volym 120dB
Sabotageskyddad Ja
iPhone och Android app Ja
Touch panel Ja
Larmbricka / RFID Tag Ja
Inbyggt Backupbatteri Ja med 15timmars backuptid
Antal funktioner i larmappen 30st
Antal användare för RFID/Larmbrikor för att larma på, larma av, och aktivera reläet. 99st
Föräldrakontroll Ja, Sms skickas vid på och av larmning
Larmkategori GSMLARM
RFID Läsare Ja
Sensortyp Rörelsedetektor, Magnetbrytare, Brandvarnare
Komplett Larmpaket Ja
Hemlarm med HD Kamera Tillvalsmöjlighet
Betyg 
Tony
2015-12-13

prisvärt larm

Jättenöjd med larmet. Haft det i fyra månader nu och fungerar perfekt . Strulade lite i början och det är egentligen då man först ser hur seriöst företaget är som man handlat av är. Larmhem löste problemet utan diskussioner så tack för hjälpen, jag lyfter på hatten.

Betyg 
Bennie P
2015-03-28

Ett bra gsm larm

Investera i ett nytt larm och kan varmt rekommendera larmpaketet. Valde även uppgradera med en IP kamera som har otroligt bra bild i förhållande till annat man ägt

  • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Ola B
2014-11-21

Mycket prisvärt larmpaket

Köpte detta larmpaket till kontoret. Kompletterade med utomhussiren och knappsats. Väldigt enkel och smidig installation. Appen som finns både till Android och IOS fungerar klanderfritt. Jag kan styra och göra de inställningar jag vill hemma från soffan. Framför allt vill jag berömma den fantastiska supporten.
Tack för all hjälp och stöd.

  • 2 av 2 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Jan E
2014-11-03

GSM H700

Ett mycket flexibelt larm till överkomligt pris. Kan (av-)aktiveras på ett flertal sätt, jag föredrar via RF-tag. Mycket bra support från Larmhem. Larmhem erbjuder anslutning till Falcks larmcentral till bra pris för privatperson, det uppskattar jag mycket.

  • 3 av 3 användare tyckte att denna recension var användbar.

Skriv din recension !

Skriv din recension

Skriv din recension